top of page

OM

"Alla är värda goda råd"

Magnus Ericsson

RELY grundades 2015 av Magnus Ericsson, jurist med erfarenhet av rådgivning, förhandling och utbildning inom kommersiell fastighetsrätt sedan 1998. Genom sina närmare 1000 ärenden för myndigheter, börsnoterade bolag, butikskedjeföretag och hyresvärdar besitter Magnus en kompetens och erfarenhet som helt enkelt är unik.

 

Magnus växte upp i Västmanland och Västerbotten. 1993 gick flyttlasset från Skellefteå till Uppsala för juridikstudier och examen (jur kand) i Stockholm där Magnus är bosatt sedan 1995.

 

Efter drygt 16 lärorika och utvecklande år som fastighetskonsult, chefsjurist och projektledare fattades våren 2015 beslutet att starta RELY. 

 

Behovet av rådgivning och utbildning är stort hos alla aktörer på fastighetsmarknaden, såväl hyresgäster som fastighetsägare. Det är vanligt med bristande kompetens, prestigefullhet och skygglappar som kan förstöra många värdefulla affärsrelationer. Goda råd till en part kan därför vara till godo för en annan. 

 

RELY tillhandahåller tjänster utifrån tanken att alla är värda goda råd.  

 

 

magnus@merely.se

+46 (0)709 10 24 54

 

 

”Magnus är en högst kompetent jurist med gedigen hyres- och fastighetsrättslig erfarenhet. Rekommenderas varmt.”

 

”En av branschens främsta experter på fastighetsjuridik för kommersiella hyresgäster.”

 

”Magnus har bistått oss i alla kontakter med våra hyresvärdar genom åren. Han har tillfört ovärderliga insikter i hur hyresmarknaden fungerar och vi kan starkt rekommendera honom som konsult.”

 

”Magnus är både en trevlig kollega och en duktig jurist. Genom sin mångåriga erfarenhet av att agera ombud i hyrestvister och av att hantera andra hyres-/fastighetsrättsliga ärenden har han en spetskompetens som få besitter. Dessutom har han förmågan att se till kundens hela verksamhet och affär. Jag kan varmt rekommendera Magnus som konsult.”

 

”Magnus is very experienced and competent with vast knowledge about tenancy and real estate law.”

 

”Immensely competent, easy to work with as well as a good sense of humor - I'd recommend Magnus any and every day!”

Foto: Jonas Koel, www.bildmedia.net

bottom of page