top of page
Fråga expert

Hitta exempel på vanligen återkommande frågeställningar här

Rådgivning

 

RELY erbjuder lokal- och fastighetsrelaterad rådgivning utifrån tanken att varje situation är en ny situation, med specifika förutsättningar och förväntningar. God rådgivning ska vara tydlig, okomplicerad och pragmatisk. Den inställningen, kombinerad med lång erfarenhet av spelreglerna på fastighetsmarknaden, praktisk erfarenhet av förhandling och juridiska tvister, utredningar, utbildning, avtalsgranskningar m m gör RELY:s rådgivning unik. Enkel, prisvärd och tillgänglig.

 

Tjänsten Rådgivning omfattar bl a följande:

 

- Avtalsgranskning

- Upprättande av hyresavtal och andra avtalsdokument

- Uppsägning av hyresavtal

- Hyresnämndsförfarande

- Juridiska utredningar

- Debiteringsanalys

- Avhysningsärenden

- Tvister

 

Som hyresgäst kan du ibland råka ut för störningar, höga hyreshöjningar, feldebiteringar, uppsägning för avflyttning och andra situationer där det finns ett behov av rådgivning. Vilka är dina rättigheter? Vad har hyresvärden för skyldigheter att åtgärda brister i lokalen? Kan hyresvärden verkligen begära en 50-procentig hyreshöjning? 

 

Är du förvaltare eller fastighetsägare behöver du ibland hjälp att upprätta korrekta avtal, formulera giltiga uppsägningar, hantera hyresgästers krav på hyresreduktion vid brister i lokalen, o s v. Kanske är det dags att avyttra fastigheten?  

 

Kontakta magnus@merely.se för konsultation om förutsättningarna för just ert ärende.

bottom of page